משלוח חינם מעל 150 ש״ח

(0)

אין מוצרים בסל הקניות.

(0)

סגולות הקפה השחור

עד כמה הוא מיוחד? ובכן, בואו נגיד שלא סתם אריק איינשטיין הקדיש לו שיר.ישראליות שלנו: הטקסיות, המסורת, הארומה ואופן ההכנה שמשתנה

לעשות טוב זה ב - A.N.D שלו

המעניקות לקפה את טעמו העמוק והעשיר.בעת הכנת הקפה השחור מנגד, הפולים אמנם עוברים קלייה וטחינה, אבל משמרים בתוכם תכולה גבוהה של קפאין ונוגדי חמצון

מיצוי הקפאין בעת הכנתו נעשה שימוש בחומרים רעילים כמו אצטון, כוהל וכלורופורם.
העובדה שהקפה השחור מגיע אל הכוס שלכם פולי כמעט ללא עיבוד היישר מהטבע, מהווה יתרון גדול לעומת הקפה הנמס למשל, שבתהליך
בריכוז גבוה במיוחד של נוגדי חמצון שמסייעים לחיזוק מערכת החיסון.
הקפה השחור (בין אם טורקי – מבושל או “בוץ”) מסתבר, הוא אחד המשקאות הכי בריאים בסדר היום המודרני. הדבר בא לידי ביטוי

החדש מקבוצת נוגדי החמצון בשם MRPS. מכאן העובדה שפולי קפה כהים ומבושלים מאוד הם גם בריאים יותר ומכילים יותר
אם בישול הורס חלק משמעותי מהערכים התזונתיים של המזונות וחומרי הגלם, מסתבר שבקפה, הקלייה מולידה למעשה את הזן


של חומרים נוגדי חמצון.
בעוד שמחקרים רבים בעבר התמקדו בפולי הקפה הירוק עוד במצבו הטבעי, גילו החוקרים כי קליית הקפה למעשה יוצרת זן חדש
מחקר שבוצע לאחרונה באוניברסיטת בריטיש קולומביה, גילה נתונים חדשים לגבי הקפה הקלוי.

 

 

חומרים נוגדי חמצון, הידועים במניעה של מחלות רבות ובעיכוב משמעותי של ההזדקנות.
החדש מקבוצת נוגדי החמצון בשם MRPS. מכאן העובדה שפולי קפה כהים ומבושלים מאוד הם גם בריאים יותר ומכילים יותר
אם בישול הורס חלק משמעותי מהערכים התזונתיים של המזונות וחומרי הגלם, מסתבר שבקפה, הקלייה מולידה למעשה את הזן


של חומרים נוגדי חמצון.
בעוד שמחקרים רבים בעבר התמקדו בפולי הקפה הירוק עוד במצבו הטבעי, גילו החוקרים כי קליית הקפה למעשה יוצרת זן חדש
מחקר שבוצע לאחרונה באוניברסיטת בריטיש קולומביה, גילה נתונים חדשים לגבי הקפה הקלוי.

קפה של בוקר הולך טובעם אימון של בוקר

קפה של בוקר הולך טובעם אימון של בוקר

אל תיקחו את הקפה השחור שלכם כמובן מאליו.עדינה של דובדבן – תערובת אשר נוצרה בהתאמה לטעם ולחיך הישראלי, מהזנים ברזיל, קולומביה ואוגנדה.
מה שאנחנו עושים כאן בג’ו, עם בלנד ייחודי של תערובת קפה שחור טורקי, מהביל וארומטי בעל חוזק בינוני, טעם חריף וארומה
בשפת הקפה המקצועית כאמור, קפה בוץ נקרא ,“Natural Extraction” כלומר תמצות האיכויות והטעם מפולי הקפה. וזה בדיוק


לשלב אימון שבו ניצול חומצות השומן החופשיות הנמצאות בזרם הדם על ידי השריר, יכול לזרז את התהליך.
השילוב של הקפאין ביחד עם האדרנלין מעלה את קצב פירוק השומן. אך כיוון שאין די בכך על מנת “לשרוף” את אותם שומנים, נכון יהיה
החוקרים הראו שלקפאין בשילוב עם אדרנלין, יש השפעה סינרגטית גבוהה יותר )השפעה משולבת חיובית( על פירוק רקמת השומן. כלומר,


משקאות איכותיים המכילים קפאין, כמו קפה טורקי, עשויה לזרז את תהליך פירוק רקמת השומן לחומצות שומן בודדות הנכנסות לזרם הדם.
בדם לאחר צריכה של קפאין. הסיבה לכך היתה עלייה בפעילות האנזים שמפרק את רקמת השומן (HSL). מכך אפשר להסיק ששתיית
מחקרים אחרים שנעשו ובהם נבדק הקשר בין שתיית קפה לבין פירוק שומנים בגוף, תיעדו עלייה בריכוז חומצות השומן החופשיות

קפה שיעבוד טוב עם המתכון הזה

10 קפסולות במארז
מבצע

200

חוזק

1

גוף

1

חמיצות

1

מכונת קפסולות מדגם DELUXE + מארז 100 יח’ קפסולות לבחירה
מבצע

399

קופסא מלבנית שקופה מאקריל לאחסון קפסולות מידות: 15X15 ס”מ

65

מתכון לקפה מפנק עם תערובת שוקולד פאדג'

לקפה גדול וטעים, עם תערובת קפה עשירה בטעם שוקולד פאדג’.
אתם יודעים מה הולך טוב עם שוקולד⸮ עוד שוקולד! כל שעה ביום מתאימה

למתכון המלא >

מתכון לקפה מפנק עם תערובת שוקולד פאדג'

לקפה גדול וטעים, עם תערובת קפה עשירה בטעם שוקולד פאדג’.
אתם יודעים מה הולך טוב עם שוקולד⸮ עוד שוקולד! כל שעה ביום מתאימה

למתכון המלא >

כתוב את הכותרת כאן

[bundlepopup]
המיומנות שלי
64%
דילוג לתוכן