5 מתכונים למשקאות קפה לקיץ

מגזין הקפה של ג'ו

 5 מתכונים למשקאות קפה לקיץ

הטמפרטורות עולות, הלחות גוברת - ויחד איתן הביקוש למעורר האולטימטיבי

כשיצרנו עבורכם בג'ו את תפריט הקיץ החדש והמפתיע אז וידאנו שמה שלא יהיה ומי שלא תהיו, נוכל לספק את הצורך שלכם בקפה איכותי – בכל מצב, בהתאם למצב הרוח וחום הגוף שלכם.

אבל למקרה שתעדיפו בכל זאת להישאר בסלון האהוב שלכם תחת המזגן האהוב עוד יותר ולא לתת לקיץ הישראלי והדביק לחמם לכם את המזג, החלטנו לדאוג לכם גם מרחוק עם חמישה משקאות קפה מרעננים ומפנקים שלא ישאירו את חוש הטעם שלכם מנומנם – תרתי משמע. מישהו אמר Brain Freeze?

חליטת תה קר עם פירות חתוכים, חמוציות, זרעי צ'ייה וקרח גרוס:

מצרכים לכוס משקה אחת:

מגוון פירות העונה.
חליטת תה ירוק (לימונית לואיזה – 3 גרם חליטה ו250 גרם מים) ששהתה במקרר כשעתיים.
120 גרם של מגוון פירות העונה חתוכים לקוביות (עדיפות לאבטיח, ענבים ושזיף).
200 גרם קרח.

הוראות הכנה:

הכניסו לבלנדר את הקרח וערבבו עד לקבלת קרח גרוס.
לתוך כוס המשקה הכניסו בסדר הזה: כף סלט פירות, כפית חמוציות, כף קרח גרוס, כף סלט פירות, כפית חמוציות, כף קרח גרוס.
מזגו את חליטת התה הקר.
פזרו מעל מעט זרעי צ'ייה והמתיקו במי סוכר לפי הצורך.

שייק יוגורט אסאי + פירות יער
מצרכים לכוס משקה אחת:
גרם קרח

גרם סוכר (יש להמיס את הסוכר במעט מים חמים ולקרר)

גרם יוגורט טבעי

גרם פירות יער קפוא (פטל אדום/שחור,אוכמניות אדומות/שחורות דובדבן חמוץ)

150 מ"ל חלב

הוראות הכנה:

ערבבו הכל עד לקבלת מרקם אחיד, מזגו לכוס המשקה ותיהנו ממשקה קיץ מפנק.


שייק יוגורט פסיפלורה אננס וזרעי צ'ייה

מתכון לכוס משקה אחת:

35 גרם סוכר (יש להמיס במעט מים חמים ולקרר)

50 גרם יוגורט

35 גרם אננס טרי/ קפוא

30 גרם פסיפלורה טריה/ קפואה

כפית זרעי צ'ייה

50 גרם קרח

150 גרם חלב
הוראות הכנה:

ערבבו הכל עד לקבלת מרקם אחיד.

מזגו לכוס המשקה ותיהנו ממשקה קיץ מרענן.

שייק בננה סילאן חלבה וספירולינה

מצרכים לכוס משקה אחת:
100 גרם קרח

35 גרם סילאן
25 גרם בננה קפואה/ טרייה

10 גרם חלבה

10 גרם ספירולינה קפואה

150 גרם חלב סויה
הוראות הכנה:

ערבבו הכל בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד. מזגו לכוס המשקה.

פזרו מעט שיערות חלבה ותיהנו ממשקה קיץ מפנק.


מקיאטו וניל קר

מצרכים:
– 2/3 כוס סוכר
– כפית של תמצית וניל
– כוס של חלב קר
– 2 מנות אספרסו מתערובת Extra Strong של ג'ו

הוראות הכנה:

להכנת סירופ הווניל, ערבבו סוכר ומים בתוך סיר קטן ובשלו תוך בחישה על חום בינוני-גבוה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הוסיפו את תמצית ולהניח בצד לקירור
מזגו שתי כפיות מהסירופ לתוך כוס הגשה
מלאו את הכוס בקרח וחלב והשאירו מספיק מקום לקפה
מזגו שתי מנות אספרסו אל תוך החלב והגישו מיד

שייק מוקה-קרמל מומלח

מצרכים:

– מנת אספרסו של תערובת Joe.
– 100 מ"ל מים.
– חצי כוס חלב שקדים לא ממותק
– 2 כפיות של אבקת קקאו
– בננה קפואה קטנה שנחתכה מראש
– כפית תמצית וניל
– 3 תמרים מגולענים (אם הם קשים – השרו במים לרבע שעה)
– קורט מלח
– כוס קרח

הוראות הכנה:

הכניסו את כל המצרכים לבלנדר וערבבו עד לקבלת מרקם אחיד.
מוקצ'ינו בשלוש דקות

מצרכים:

– ¾ כוס חלב
– שש קוביות קרח
– כפית סוכר
– מנת אספרסו  מתערובת Trieste של ג'ו (או כפית של תערובת קפה משובח)
– כפית אבקת קקאו
– חצי כפית של תמצית וניל
– כף של סירופ שוקולד
– כף קצפת

הוראות הכנה:

ערבבו חלב, קוביות קרח, סוכר, אספרסו, קקאו ותמצית וניל בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. טפטפו סירופ בצורה דקורטיבית בחלק הפנימי של כוס דמויית גביע, מזגו את תערובת הקפה לתוך בכוס. הוסיפו את הקצפת מלמעלה והגישו.

שייק קפה נוטלה

מצרכים לשתי כוסות:

– חצי כוס עם  קוביות קרח
– 1.5 כוס חלב
– כף סוכר
– כף נוטלה (אפשר להוסיף יותר לפי הטעם)
– שלוש מנות אספרסו מתערובת Joe או  Lucca(או 4 כפיות תערובת קפה משובח)
– כף תמצית וניל

הוראות הכנה:

ערבבו בבלנדר קרח, חלב, סוכר, ממרח נוטלה, קפה ותמצית וניל עד לקבלת המרקם הרצוי.

קוקטייל קפה אירי קפוא


מצרכים ל-2 מנות:

–  כוסות קרח
– 3 מנות אספרסו מתערובת Chiari של ג'ו, עם השלמה
– 120 מ"ל של מים.
– 30 מ"ל קלואה
– מ"ל של וויסקי אירי
– 2 כדורי גלידת וניל
– לקישוט: פולי קפה ו/או שיערות שוקולד

הוראות הכנה:

הכניסו את כל המצרכים לבלנדר וערבבו עד לקבלת מרקם חלק. מזגו לכוסות נמוכות ומקוררות. קשטו עם פולי הקפה ושיערות השוקולד מעל.

הרשמה לניוזלטר

נגישות