2 מנות החורף החדשות של קפה ג'ו – עכשיו גם אצלכם במטבח!

מגזין הקפה של ג'ו

2 מנות החורף החדשות של קפה ג'ו – עכשיו גם אצלכם במטבח!

אנחנו בקפה ג'ו אוהבים לחדש ולהמציא את עצמנו מחדש, מכל הבחינות, ובמיוחד בכל הקשור לתפריט שלנו. לכבוד השנה הנכנסת מוגשים לכם מתכונים של  שתי מנות ,  אותם אנחנו רוצים לחלוק אתכם כדי שאם תתקפו אלינו געגועים ולא תוכלו להגיע, עדיין תיהנו מהטעם המוכר והממכר של קפה ג'ו.              

גרטן

מרכיבים למנה זוגית.

תבנית 20.

2 תפו"א מבושלים בשלמותם וחתוכים לקוביות.

1 בטטה מבושלת בשלמותה וחתוכה לקוביות.

5 פטריות חתוכות לרבעים.

100 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות.

200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת.

2 מיכלים של שמנת מתוקה אפשר גם 15%.

מלח, פלפל ומוסקט.

הוראות הכנה:

חממו תנור ל 180 מעלות.

ערבבו בקערה גדולה את כל הירקות.

הוסיפו את החלומי, חצי מכמות המוצרלה ואת השמנת המתוקה ותבלו.

העבירו את הכל לתבנית ופזרו מעל את יתרת מוצרלה הכניסו לתנור לכ-30 דקות עד שהמוצרלה מזהיבה.

 

סלמון על מג'דרה של בורגול ועדשים

מרכיבים למנה זוגית:

2 יחדות סלמון (פילה של 200 גרם).

250 גרם בורגול.

100 גרם עדשים מבושלות.

בצל סגול פרוס.

חופן פטרוזליה קצוצה גס.

2 עגבניות פרוסות.

קצה פלפל חריף פרוס.

חופן כוסברה קצוצה גס.

שמן זית.

לימון מלח ופלפל.


הוראות הכנה
:

חממו תנור ל 180 מעלות.

השרו בקערה את הבורגול במים פושרים עד לסנטימטר מעל גובה הבורגול ונותנים לו לספוג את כל המים.

טגנו במחבת גדולה את הבצל ב-3 כפות שמן עד להזהבה.

הוסיפו את הבורגול ואת העדשים ומתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה.

הניחו את הדג בתבנית אפיה, מרחו בשמן זית מלח ופלפל והכניסו לתנור לכ- 20 דקות.

ערבבו בקערה קטנה עגבניה, פלפל חריף, כוסברה מלח, פלפל, לימון ושמן זית ותעבירו לקערת הגשה.

סדרו בצלחות את המג'דרה ומעליה את הדג.

ובתאבון!

הרשמה לניוזלטר

נגישות