הסיפור של ג'ו

לפני 20 שנה ברחוב החשמונאים בתל אביב, הקימו דיוויד קליין ודב גולדפרב, צמד עולים מארה"ב, את הסניף הראשון של קפה ג'ו. לימים הפך בית הקפה לרשת בתי הקפה המובילה בישראל, המונה כ-250 סניפים ונקודות מכירה. חלומם היה להציע חוויה שתענה על הצרכים של שוחרי הקפה האמיתיים. חווית אירוח ביתית, אינטימית וחמימה על כוס קפה גורמה משובח ואוכל איכותי המלווה בשרות אדיב ומקצועי. מהרגע הראשון ייצור הקפה התבצע באותו הסניף, שם הוצב תנור קלייה ובמרתף עסקו בטחינת הקפה ואריזתו. בית הקפה נודע מאז באיכות הקפה המוגשת בו ורכש לעצמו מוניטין בקרב קהילת אוהבי קפה.

כל סניפי ג'ו פועלים לפי אותם עקרונות של הסניף הראשון, אירוח נעים, אוכל משובח וכמובן, קפה מצוין.

מדי שנה נבחרים מיטב יבולי הפולים מארצות נבחרות בקו המשווה, הנבדקים ע"י מומחים בינלאומיים אשר מלווים את התהליך החל מרמת השתיל ועד עיבוד הפולים במפעל הקלייה של קפה ג'ו בישראל. בשיתוף עם חברת STA Impianti  האיטלקית נוצר קו ייצור מיוחד שמביא את איכות הקפה לשלמות, ועושה שימוש בטכנולוגיה מתקדמת אשר מפיקה את המיטב מתהליך הקלייה.
about_inner_pic1

כיום מפעל הקפה קולה מעל 300 טון קפה בשנה, אשר מוגשים כתערובות קפה ייחודיות ומשובחות בסניפי הרשת ובמאות בתי קפה, בתי מלון מובילים ומסעדות ברחבי הארץ.

בדומה להשקעה הרבה בתהליך הכנת הקפה של ג'ו, נושא האוכל ברשת נלקח ברצינות רבה. השף הראשי של הרשת יוצר תפריט דינמי ומתחדש, כאשר בכל מנה מושקעת חשיבה רבה, תוך סקירת טרנדים בארץ ובעולם והתאמה לחיך הישראלי. ג'ו נותן מענה לצרכים שונים עם מנות ללא גלוטן, ללא סוכר, תפריט טבעוני ועוד. פיתוח התפריט מתבצע בצמוד לתזונאית הרשת, כאשר קיים דגש על שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר. מנות חדשות מוצעות וכן תפריטים ייעודיים נבנים לטובת אירועים מיוחדים.

כחלק מהמיתוג החדש ב-2014, הפכנו את ג'ו למקום שנוכל ללכת בו "לאיבוד", לחוות הרפתקאות ומקומות מיוחדים שאין לנו את האופציה להגיע אליהם ביום יום שלנו. הסניפים מחולקים לעולמות שונים – לונדון האירופאית, ניו אורלינס האמריקאית, רודוס הים תיכונית וטוסקנה הכפרית – כשבכל אחד מהם תמצאו את האווירה הטובה והמוכרת של ג'ו בתוספת נגיעות עיצוב, צלילים ותפריט נוסף ברוח העולם.

 

 

 

 

 

 

 

נגישות